01 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK – 01a pšenice, 01b žito, 01c ječmen, 01d oves, 01e špalda, 01f kamut nebo 01g jejich hybridní odrůdy a výrobkyznich

02 KORÝŠI a výrobky nich

03 VEJCE a výrobky z nich

04 RYBY a výrobky z nich

05 JÁDRA PODZEMNICE OLEJNÉ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich

06 SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich 07 MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

08 SKOŘÁPKOVÉ PLODY – 08a mandle, 08b lískové ořechy, 08c vlašské ořechy, 08d kešu ořechy, 08e pekanové ořechy, 08f para ořechy, 08g pistácie, 08h makadamie a výrobky z nich

09 CELER a výrobky z něj

010 HOŘČICE a výrobky z ní

011 SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich

012 OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2

013 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

014 MĚKKÝŠI a výrobky z nich